Polisevi'nde kalan sağlık personeline ücretli yemek verildiğini belirten Kara, Vali Erdoğan Bektaş'a seslenerek "Sayın Valim acil çözüm bekliyoruz" dedi.
Başkan Kara, açıklamasında şunları söyledi:
"İlimizde Covid 19 pandemisi nedeniyle yoğun bakım hastalarına, karantinaya alınan hastalara ve şüpheli vakalara hizmet veren sağlık çalışanlarımız
güvenli izolasyonun sağlanması için Öğretmenevi, TTK Yayla Misafirhanesi ve Polisevi'nde kalıyor. Bu arkadaşlarımız içinde kendini karantinaya alan da var, hastanelerdeki mesaisine devam eden de var .

TTK Yayla Misafirhanesi ve Öğretmenevine İl Sağlık Müdürlüğü; Atatürk Devlet Hastanesi vasıtasıyla yemek servisi yaptırıyor.

Gerek misafirhanelerin tahsisi gerekse yemek servisi konusunda gösterilen hassasiyete teşekkür ederiz.

Çoğunlukla üniversitede görevli sağlık çalışanlarımızın kaldığı Polisevi'nde kalan arkadaşlarımıza ücretli yemek veriliyor.
Bu konuyu Üniversite Hastanesi yöneticileri ve yerel basınımız vasıtasıyla kamuoyuyla paylaştığımız halde bir çözüm bulunmadı .
TTK Yayla Misafirhanesi'ne ve Öğretmenevi ne yapılan yemek servisi
Polisevi'nde kalan sağlık çalışanı arkadaşlarımıza yapılmıyor.
Corona virüse yönelik sürdürülen mücadelenin kahramanı Sağlık Çalışanlarımız ciddi risk altında canla başla sağlık hizmeti verirken bu sorunun çözüme kavuşmamasına anlam veremiyoruz .
Sayın Valim, Polisevi'nde kalan sağlık çalışanlarımız için diğer misafirhanelerde olduğu gibi ücretsiz öğlen ve akşam yemek servisi yapılmasını istiyoruz.
Konuyu çözüme kavuşturacağınız inancımla Saygılar sunarım."