Bülent Kantarcı ve eşi Belgin Kantarcı'nın ev sahipliğinde belediye tarafından yeni düzenlemesi yapılan Yaşam park, kent asansörü, yeni belediye hizmet binası ve çeşitli çalışmaları inceleyen Esra Köse Çaycuma'yı çok beğendiğini ifade etti.

Köse; "27 yıldır mimarlık mesleği ile uğraşan bir kadın adayı Safranbolu'da partim beni aday gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediyesi'nde 40 yıldır iktidara gelemedi. 40 yıl önce dönemin belediye başkanları ile çok güzel hizmetler yapmıştık. Halen Safranbolu halkı onları çok büyük bir rahmet ve gururla anıyor. Bende onlar gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışını memleketime getirerek, mesleğim verdiği artıları da Safranbolu üzerinde kullanmak istiyorum. Dünya miras kenti olan Safranbolu'ya en çok da bir mimar adayın yakıştığını düşünüyorum. Bu avantajları da kullanarak Safranbolu'ya uluslar arası bir ivme kazandırmayı hedefliyorum. Safranbolu'nun eksiklerinin, acil ihtiyaçlarının farkındayım. Bunlarla ilgili projeler ürettik. 31 Mart'ı iple çekiyoruz. Safranbolu iki yıldır kayyum ile yönetiliyor. Safranbolu gibi bir dünya mirası kentinin bir terör bölgesi gibi yönetilmesini kabul etmiyoruz. Safranbolu halkının bu seçimlerde buna gerekli cevabı vereceğine eminiz"diye konuştu.

CHP Safranbolu İlçe Başkanı Abdullah Çakır da başarılı bir belediye gördükleri için Çaycuma'yı ziyaret etmek istediklerini belirterek; "Takdir ettiğimiz bir belediye başkanının projelerini yerinde görmek istedik"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi