Anadolu yakası her ne kadar Avrupa yakasına göre daha sakin gibi gözükse de özellikle nüfus artışı ile birlikte şehrin genelinde ciddi bir trafik problemi yaşanmaktadır. Dünya genelinde transfer noktalarından bir tanesi olan havalimanlarımız hemen her gün binlerce insanın geçiş kapısı oluyor. Bu anlamda bu yoğunluğa yetişebilmek adına pek çok otobüs ve metro seferi bulunuyor. Ancak çoğu zaman insanlar yollarda büyük bir kargaşa ile karşılaşabiliyorlar. Durum böyle olunca insanların havalimanına gitmek için başka arayışlara gittiği bir gerçek haline dönüşüyor. Eskiden her ne kadar kısıtlı imkanlar olsa da günümüzde özellikle transfer konusunda pek çok firma insanlara yardımcı oluyor. Hem kalitesinden hem de uygun fiyat politikasından taviz vermeyen ve 8 yıldır aktif olarak hem Anadolu hem de Avrupa yakası havalimanı transfer konusunda insanlara yardımcı olan Fansa Tur bu anlamda sektördeki farkını göstermeye devam ediyor.

Yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız Fansa Tur bünyesindeki tüm transfer araçlarımız son model, geniş ve talebe göre yüksek yolcu kapasitesindedir. 1-6 veya 1-13 kapasiteli araçlarımızdan arzu ettiğinizi seçebilir ve havalimanına olan yolculuğunuzu oldukça hesaplı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sabiha Gökçen Havalimanı transfer hizmeti almak için ise günün 24 saati çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Her ne kadar metro ve otobüs gibi seçenekleriniz olsa da gününüzün yarısını yollarda harcamak ve eşyalarınız ile zorlanmak yerine sizlere sunduğumuz transfer hizmetinin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Havalimanı Transferde Ekonomik ve Konforlu Çözümler

Şehrin dışında konumlanan havalimanına sizleri gece gündüz demeden dilediğiniz saatte ulaştırıyoruz. Her biri sektöre yıllarını vermiş personelimiz ile sizleri trafiğe sokmadan alternatif güzergahlar vasıtası ile Sabiha Gökçen Havalimanına götürüyoruz. Araçlarımızın tüm muayeneleri rutin olarak yapılmakta olup içerisinde tüm ihtiyacınızı karşılayacak donanım mevcuttur. Bizlere uçuş tarihinizi verdikten sonra sizleri araç modeli, plakası ve şoför kimliği gibi konularda bilgilendiriyoruz. Aracınız sizi belirttiğiniz saatte uçağa rahat bir şekilde yetişecek biçimde alarak ulaştırmaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı transfer hizmetimiz kişi başı değil araç başına göre fiyatlandırıldığından aileniz ya da arkadaşlarınızla gitmek isterseniz bu anlamda oldukça uygun bir şekilde seyahat etmiş olacaksınız.

Sizlere Sabiha Gökçen Havalimanı transfer dışında iş gezileri, piknik, hafta sonu gezileri gibi durumlarda da filomuzla yardımcı oluyoruz. Ayrıca günlük şoförlü araç taleplerinizi de yine aynı şekilde karşılıyoruz. Bizleri aradığınız ve dilediğiniz hizmeti talep ettiğiniz takdirde hemen programımızı yapıyor ve sizinle paylaşıyoruz. Transfer konusunda yılların deneyimine güvenerek hem konforlu bir yolculuk sağlayacaksınız hem de oldukça hesaplı bir şekilde havalimanına varacaksınız. Sabiha Gökçen Havalimanı transfer konusunda sormak istediklerinizi çağrı merkezimizi arayarak sorabilir ve dilediğiniz gün ve saat için araç talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca web sitemizden sizlere sunmuş olduğumuz araçlarımızı da yakından inceleyebilirsiniz.

https://www.fansatur.com/