Sadet Partisi (SP) Çaycuma Kadın Kolları Başkanlığı tarafından tanışma ve kaynaşmak amacıyla kahvaltı düzenlendi. Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Saadet Partisi Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Zeynep Hatıl; " Saadet Partisi Hanım Kolları olarak önemli esaslarımızdan biri olan 'Kutuplaşma, kucaklaş' ilkesi doğrultusunda inanıyoruz ki mutlu gönülleri kazanıp yüreklere dokunabildiğimizde daha hoşgörülü bir toplum haline geleceğimize inanıyorum. Bu bağlamda Necmettin Erbakan Hocamızın 'Bizim davamızda hiç kimse kendisi için yaşamaz. Herkes kardeşi için yaşar. Menfaati öldürmenin en kolay yolu budur' sözünü hatırlatmak istiyoruz. Bizler yorgun ve yılgın bir kardeşlikten canlı ve dinamik bir kardeşliğe yol alalım. Yozlaşan ve yıpranan bir kardeşlikten iman ve aksiyon yüklü bir kardeşliğe yol alalım. Saadet Partisi ve Milli Görüş olarak bizler hakka hizmeti halka hizmet olarak görüyoruz. Bu felsefe üzerine yaşamımızı ilerlettiriyoruz. Hizmet imanın ve güzel Müslümanlığın ölçüsüdür. Hizmet müminin şiarıdır ve nişanıdır. Bu bilinçle teşkilatlarımızda yer aldık. Amacımız her alanda kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmektir"dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Reyhan Gülay 30 yıldır partinin içinde olduklarını ifade ederek partinin vizyonundan bahsetti. Gülay; "Amacımız sevgi ve kardeşlik içinde kırmadan dökmeden kimseyi ötekileştirmeden siyaset yapmak. Biz parti kişilere karşı değiliz. Biz yanlış olan zihniyetlere karşıyız. Biz faiz yiyene değil, faize karşıyız, biz içkiye değil, içki içene karşıyız. Biz kötülükleri ortadan kaldırmak için çalışan bir teşkilatız. Bizim amacımız bu. İnsanlığın felakete uğrayacağı ne varsa onları bertaraf etmek için varız. O yüzden toplu çalışmak istiyoruz. Ülkemizde verilen nimetlerin hakça paylaşılmadığını düşünüyoruz. Ülkede adalet sıkıntısı var. Müslüman coğrafyası kan gölüne dönmüş. Başımızdakilerin bunu durdurmak için hiçbir çabası yok. İşte bu batının zulmüdür. Hayvana verdiği hakkı insanlığa vermiyor. Halen batıya hayranız. Halbuki onlar bizi felakete sürüklemiyor mu? Ülkemiz ekonomik kriz yaşıyor"diye konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Emine Taşkın da yıllardır aynı davanın içinde olduklarını söyleyerek partinin adalet sisteminden bahsedip İslamiyet'ten örnekler verdi.

Editör: Pusula Gazetesi