Bu yılın en sevilen renklerinden kendine has tasarımlar ortaya koyan Ronkay butik, ilgileri üzerine çekiyor. Son dönemde en sevilen modelleri sergilerken kendi çizgisinden asla vazgeçmedi ve özellikle sosyal medyada da adını duyurdu. Kış ve sonbahar sezonuna özel örgü modeller, pantolon ve kazaklarla ilgileri daima üzerinde bulabiliyor.

Kış Ve Sonbahar Sezonunda Çarpıcı Renkler

Alışık olmadığımız modelleri sunan Ronkay, büstiyer, pantolon, örgüler ve çanta modellerinde de sonbaharın etkilerinden yararlanıyor. Bu dönemin en sevilen takımlarını aynı zamanda pantolon modellerini sunarken, gençlerin enerjisiyle sonbaharın özel seçeneklerini bir araya getiriyor. Çarpıcı, göz alıcı ve kamaştırıcı modern dokuyu her zaman bulamayacağımız gibi sürekli kendini yenileyen butikte her birine rastlayabiliyoruz.

Yenilikçi ve özel kreasyon modelleri kış sonbahar sezon ürünleri arasında bulabileceğiniz butik, Instagram hesabında da anasayfayı şenlendiriyor. Bol takipçisi ve alıcı olan modelleri görebileceğiniz sosyal medya hesabından da takip ederek size uygun modeller hakkında bilgi edinebileceğiniz bir mecra sunuyor.

Ronkay Yeni Sezon'da Hangi Renkleri Kullanacak!

Yeni sezonda kullanılacak renkler o modanın en sevilen renkleri. Özellikle sonbaharın toprak tonlarını canlı tutmaya çalışacak olan Zahir Ronkay Arslan, kendine has çizgisinden asla vazgeçmiyor. Nerede görseniz hangi tasarımcıdan çıktığı belli olan modeller, dikkat çekici ve özel hissettirecek seçeneklerle donatılmış.

Büstiyer, çanta, örgüler, pantolon, tişört ve yaz sezonuna uygun seçeneklerle hem indirimleri hem de renkleriyle Sonbahar' da çarpıcı bir etki bırakıyor. Farklı bir tarz için herkesin ilgisini çekecek modellerle, indirimli ürünleri bir arada bulabilirsiniz. Özellikle sonbaharın örgü modellerini bulabileceğiniz yeni sezon macerasına başlayabilir, alacağınız ürünleri seçerken ince detaylarıyla büyülenebilirsiniz.

Ronkay' dan Büyüleyici Tasarımlar!

Birçok tasarımcının dikkatini çeken ürünler, butik modasında fark yaratan detaylarla sunulmuştur. Sosyal medya üzerinden ve online alan üzerinden ulaşılabilecek olan butik, kısa zamanda seçimlerinizi yapabileceğiniz geniş bir yelpaze sunuyor. Renk ve modellerin yanı sıra inanılmaz sezon ürünleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Butik alışverişiniz için ronkay.com.tr adresi üzerinden renklerin, modanın ve yeni sezon ürünlerinin büyüsüne kapılabilirsiniz.