2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde kötü bir sezon geçiren Devrek Belediyespor ligde kalmayı başararak Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor ile play-out maçı oynamaya hak kazanmıştı. Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan karşılaşmada ilk yarıda 9 kişi kalmasına rağmen maçı 2-1 kazanan Devrek Belediyespor tekrar Bölgesel Amatör Lige devam hakkı kazandı.

VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDILAR

Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim futbolcular ve teknik heyet için veda yemeği düzenledi. Bu yemekte hem 2-1'lik Gelikspor galibiyeti kutlandı, hem de bütün bir sezon takıma emek veren futbolcular için veda programı düzenlenmiş oldu.

50 BİN LİRA PRİM ÖDENECEK
Devrek Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet Gelikspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle primi hak ettiler. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt maç öncesinde 50 bin lira prim açıklamış ve bu primin futbolcular ve teknik heyete dağıtılacağını açıklamıştı. Gözler şimdi 50 bin liralık primlere çevrildi.

Devrek Belediyespor yönetimi 50 bin lira tutarındaki primleri memleketlerine giden futbolcuların hesaplarına en kısa sürede eşit miktarda yatıracakları ve bütün bir sezonun alın terinin ödeneceği belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi