Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Belediyesi ve İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa düzeldikleri Ramazan etkinliklerinin ilk programında Toplumsal Gelişim ve İletişim Uzmanı, Şair -Yazar aynı zamanda Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Gurbet Altay ' Bir Yudum Nefes adı altında Hz. Mevlana Celalettin Rumi, Yunus Emre ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin şiirlerini seslendirdi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa, Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Çaycumalılar Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir, GMIS yöneticileri, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü de katıldı.

Program sonunda Kaymakam Keçeli ve İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, Gurbet Altay'a tablo hediye etti. Zonguldak'a verdiği katkılardan dolayı Altay'a teşekküre eden Kaymakam Keçeli; " Bu yılki Ramazan etkinliklerimizin başlangıcını Sevgili Gurbet Hocam ile birlikte yaptık. Kendisi aynı zamanda ZONDEF Başkanı. Zonguldak'ı her yerde en iyi şekilde temsil ediyor. Bu keyifli ve huzur dolu dakikalardan dolayı kendisine ve programda emek harcayan herkese teşekkürü borç bilirim"diye konuştu

Editör: Pusula Gazetesi