Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde sezona kötü başlamasına karşın, ikinci yarıya iyi başlangıç yapan Ereğli Belediyespor son olarak deplasmanda Devrek Belediyespor'u 3-1 yenerek çıkışını sürdürdü. Zirvede Alemdağ ve Hendek'in de puan kaybetmesi ile Ereğli Belediyespor zirve ile arasındaki puan farkını 6'ya düşürerek umutlarını artırdı.

Ereğli Belediyespor'un teknik direktörü Ufuk İskender, Devrek maçının zor geçtiğini söyleyerek, İyi çalışmanın meyvesini galibiyetle aldıklarını söyledi. İskender ayrıca taraftarların da her zaman yanlarında oldukları için teşekkür ederek, 3.Lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İskender,"Güzel bir Zonguldak derbisi oldu. Kazasız gürültüsüz bitti. Bizim açımızdan zor bir maçtı. Devrek Belediyespor'da iyi bir takım. Bizde güzel bir futbol ortaya koyduk. Hakem kötü bir maç yönetse de kazanmasını bildik. Devrek Belediyespor'da başarılar diliyorum" dedi.

FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN VERİLDİ

İyi çalışmalarının meyvelerini aldıklarını ifade eden Ufuk İskender "İyi çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz.Yeni transferlerimizin kısa sürede uyum sorununu aşmasına takımdaşlık ruhu da eklenince bir engeli daha aştık.Takımımız 3 gün izinli, Perşembe günü kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk gün söyledim, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceğim. Bu güzide ilçeyi 3.lige taşımak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu süreçte yanımızda olan cefakar taraftarlarımız, fedakar yönetim kurulumuz ve Kdz.Ereğli halkına teşekkür ediyorum. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi