TFF 2. Lig Kırmızı grupta ikinci yarı müsabakaları 19-20 Ocak tarihleri arasında oynanacak müsabakalarla başlayacak. Temsilcimiz Zonguldakspor ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak topladığı 20 puanla ilk yarıyı 11'nci sırada tamamladı.

SON MAÇTA 3 PUAN GELDİ

İlk yarının son 10 maçında yalnızca 2 galibiyet alabilen Zonguldakspor kötü bir süreç geçirmesine rağmen son maçında sahasında Etimesgut Belediyespor'u yenerek şeytanın bacağını kırmıştı.

GİDENLERİN YERİ DOLDURULMAYA ÇALIŞILDI

Devre arasında mevcut kadrosundan Tahir, Onur, Burak, Ahmet, Şevket, Ercan ve Oğuz gibi futbolcularını gönderen Zonguldakspor kadrosuna ise Semih, Mehmet ve Mustafa gibi isimleri dahil etti.

ANTALYA KAMPI FAYDALI GEÇTİ
Zonguldakspor Antalya'da 10 günlük kamp yaparak ikinci yarıya hazırlandı. Kırmızı-lacivertli ekip oynadığı 3 hazırlık maçında eksiklerini görme fırsatı buldu. Günde çift idman yapan Zonguldakspor'da futbolculara verilen 2'şer günlük izinler de tamamlandı.

MANİSA HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Zonguldakspor'da futbolculara verilen 2'şer günlük izinlerin ardından kırmızı-lacivertli Salı gününden itibaren Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Elmas bu maçı kazanarak ikinci yarıya moralli başlamanın hesaplarını yapıyor.

RAKİPLER GÜÇLENDİ

Zonguldakspor'un mücadele ettiği 2. Lig kırmızı grupta zirve ve kümede kalma mücadelesi veren takımlar yaptıkları flaş transferlerle kadrolarını güçlendirdi. Ancak Zonguldakspor istediği transferleri yaptığı söylenemez.

Özellikle kümede kalma mücadelesi veren Tokatspor, Bandırmaspor ve Fethiyespor gibi takımlar devre arasında yaptıkları kaliteli transferlerle ön plana çıktı. Bu takımlar ikinci yarı çok daha etkili futbol oynayarak ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi