Misli.Com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 2020-2021 futbol sezonunun ilk 4 haftasında Mustafa Dalcı ile birlikte 5 puan toplamıştı. Kırmızı-lacivertli ekip ligin ikinci yarısında da Barış Şeref ile birlikte 5 puan topladı. Zonguldakspor sahasında ilk yarıda Ankara Demirspor'a 2-0 yenilmişti, ikinci yarı da deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-lacivertli ekipte Mustafa Dalcı ve Barış Şeref'in aldıkları sonuçlar birbirine çok yakın.

Ankara Demirspor karşısında 37'nci dakika rakibin 10 kişi kalması ve Zonguldakspor bu dakikada penaltı golüyle 1-0 öne geçerek büyük avantaj sağlamıştı. Ancak bu avantajını 90 dakikaya yayamadı ve Başkent deplasmanın puansız döndü.

ALT SIRADAKİ TAKIMLAR GELMEYE BAŞLADI
Zonguldakspor bu sezon küme düşme potasına girmedi. Ancak kümede kalma mücadelesi veren takımlar son haftalarda aldıkları galibiyetlerle aradaki puan farkını kapatmaya başladı. Özellikle Şanlıurfaspor son 3 maçından 9 puan çıkardı. Diğer takımlarda da hareketlilik yaşanıyor.

ZONGULDAKSPOR ÇIKIŞA GEÇMEK ZORUNDA
Zonguldakspor 18 Şubat Perşembe günü Devrek İlçe Stadı'nda Sancaktepe'yi konuk edecek. Bu maçın ardından 24 Şubat 2021 Çarşamba günü Amed Sportif deplasmanına gidecek olan Zonguldakspor bu maçlardan en az 4 puan hedefliyor.