Birinci Amatör Küme Merkez A Grubu'nda oynanan Capeti Merkez Atölyesipor ile Ayiçispor maçında fair-play ruhuna uymayan bir olay yaşındığını belirten Capeti Merkez Atölyesispor yönetimi basın bildirisi düzenleyerek olayı kınadı.
Yaşanan sakatlığın ardından Capeti Merkez Atölyesisporlu futbolcuların topu bilerek taca attığını, devamında fair-play gereği Ayçispor'un topu kendilerine vermeleri gerektiği halde kendi oyuncusuna vererek devamında gol yediklerini belirten Capeti Merkez Atölyesisporlu yöneticiler tepkili.
PUAN UĞRUNA FAİR-PLAY RUHUNU ÖLDÜRDÜLER
Capeti Merkez Atölyespor yönetiminin yapmış olduğu açıklama şöyle: ''Hafta sonu oynadığımız 1 Amatör Küme Lig müsabakasının 74.dakikasında ikili mücadele sonucu Ayiçisporlu sporcu sakatlanarak yerde kalmış ve acılar içinde kıvranırken Ayiçispor antrenörü oyuncuların oyun oynayın diyerek oyunu devam ettirmiştir. O esnada Capeti Merkez Atölyespor sporcuları ikili mücadele sonucu topu kazanmış atağa kalkmadan centilmenlik gösterip topu taça atmıştır. Ama ne yazıkki Ayiçili sporcular taç atışını Capeti Merkez Atölyesporculara verecekken kendi oyuncularına vererek atak sonucunda gol atmışlardır. Capeti Merkez Atölyesporlu oyuncuların göstermiş oldukları centilmenliğin karşısında hiç beklenmedik bir şekilde centilmenliğe ve fair play ruhuna uymayan hareketlerden dolayı Ayiçispor sporcuları ve teknik heyetini kınıyoruz. Puan uğruna hırs uğruna yapılan bu davranış centilmenliğe yakışmayan harekettir ve puan hırssızlığıdır''dediler.

Editör: Pusula Gazetesi