Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının provasını gerçekleştirdi. Fener'de gerçekleştirilen idmanda Teknik Direktör Serkan Afacan futbolcuları Sarıyer maçına motive ediyor. Kırmızı-lacivertliler Sarıyer'i de yenerek hanesine 3 puan daha yazdırmanın planlarını yapıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor İstanbul deplasmanında zorlu bir karşılaşma oynayacak. Sarıyer ile karşılaşacak olan Elmas bu zorlu maçın provasını gerçekleştirdi. Fener Sahası'nda yapılan idmanda futbolcuların arzulu ve istikli oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Serkan Afacan idmanda zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularını uyardı.

Salı ve Çarşamba günü Çaycuma'da idman yapan Zonguldakspor, Sarıyer maçının provasını da yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü kentten ayrılacak olan kırmızı-lacivertli ekip İstanbul'da kalacağı otelde kampa girerek maçın başlama saatini bekleyecek.

SARIYER, ELMAS'IN ALTINDA

Zonguldakspor oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle topladığı 17 puanla 5'nci sırada bulunurken, rakip Sarıyer ise 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 12 puanla 8'nci sırada kendine yer buldu.

MAÇI KAYATEPE YÖNETECEK

Cumartesi günü 13.30'da Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacak olan kritik maç öncesinde MHK Balıkesir Bölgesi Klasman hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe'yi bu maçta görevlendirdi. Kayatepe'nin yardımcılıklarını ise yine Balıkesir Bölgesi'nden Klasman yardımcı hakemler Mert Baykal ve Enes Biroğlu yapacak. MHK bu maça 4'üncü hakem olarak Çanakkale'den Okan Kayataş'ı görevlendirdi.

Editör: Pusula Gazetesi