Kilimli Kaymakamlığı ve Kilimli Belediyesi iş birliği ile gerçekleşen 'Oynar mısın benimle' adlı etkinlik gerçekleştirildi. Özel çocuklar için düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri çocuklar ile sokak oyunları oynadı.

Kilimli eski idman sahasında yapılan etkinliğe; Kilimli Kaymakam Vekili Nevzat Taşdan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Üstün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız, belediye çalışanları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

"BU PROJE SAYESİNDE TANIMADIĞIM ÇOCUKLARIN KALBİNE ERİŞTİM"

'Oynar mısın Benimle' Proje Koordinatörü ve Proje Sahibi Nur Sarı şunları söyledi: "Biz çok güzel bir projeye imza attık. Çocukların yüzündeki mutluluk hava şartlarının programı istediğimiz doğrultuda ilerletmese de paha biçilmezdi. Ben bir projeyi kaleme döktüm ve Sayın Vali Yardımcımız ve Kilimli Kaymakamımız Nevzat Taştan ve Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun bize yapılması gereken tüm imkanları sağladı. Bunun için onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımızın belki de hiç yaşayamadığı sokak oyunları yaşatmaya çalıştık onlara.Ufak hediyeler vererek bizi unutmasınlar istedik.Gün yoğun yağmur ile sonuçlanmış olsa da bizi bu projede en başından en sonuna kadar yalnız bırakmayan özel ve değerli çocuklarımıza,velilerimize protokolümüze teşekkür ediyoruz. Ben hayallerimi olmasını, istediklerimi döktüğüm bu projede unutulmasını istemediğim çocukluğumuzu yaşatmak istedim. Ve bu proje sayesinde tanımadığım çocukların kalbine eriştim, aslında benim için günün özeti onların mutluluğudur. Biz elimizden geldiğince onların hayatlarında hep mutluluk olmasını isteriz. Oyun alanında çocuklar gibi mutlu olan saygıdeğer protokolümüzün mutluluğu görülmeye değerdi.Çocukluğumuzu unutmamak,unutturmamak dileğiyle."

Editör: Pusula Gazetesi