Birinci Amatör Küme'de normal ligin tamamlanmasının ardından play-off'da mücadele edecek olan takımlar da kesinlik kazandı. Gruplarında play-off'a kalan takımlar için ASKF'de kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimine, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, Genel Sekreter Kemal Harmankaya, Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özdemir ve kulüp yöneticileri katıldı.

Play-Off'a Merkez Grubundan Çates Işıkspor, Tepebaşıspor, Üzülmezspor katılmaya hak kazanırken, Ereğli Grubunda Yenimahalle, Zonguldak Ereğlispor, Kepez Çaylıoğluspor, Çaycuma grubunda ise İstasyon Gemiciler, Kayıkçılar GB, Çomranlı Köyü play-off mücadelesi verecek.

Ereğli grubu üçüncüsü Kepez Çaylıoğluspor ve Çaycuma Grubu üçüncüsü Çomranlı baraj majı oynayıp play-off'a devam edecek.

Play-off maçları 9-10 Mart tarihleri arasında başlayarak çift maç eleme usulüne göre oynanacak. İkinci maçlar ise 13 Mart tarihinde oynanacak. Play-off maçları sonunda Süper Amatör Küme'ye 3 takım terfi edecek.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir,"Disiplin Kurulunun kararlarını hiç birimiz beğenmiyoruz. Disiplin Kurulu görevini yapmıyor. Bunun içinde gerekli her şeyi yaptık. Hiç bir sonuç alamadık. Bir türlü toplantılara katılmadılar. Biz elimizden geleni yaptık. Play-Off'a katılan bütün takımlara başarılar diliyoruz" dedi.

A GRUBU EŞLEŞMELERİ

Çates Işıkspor-Kayıkçılar G.B

Yenimahallespor-Üzülmezspor

B GRUBU EŞLEŞMELERİ

İstasyon Gemiciler-Zonguldak Ereğli

Tepebaşı-(Kepez-Çomranlı galibi)

Editör: Pusula Gazetesi