Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Alaplı Belediyespor'da heyecanlı bekleyiş başladı. Sarı-lacivertli ekip Devrek Belediyespor ile oynayacağı play-aut maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

LİGİ NAMAĞLUP TAMAMLADI

Alaplı Belediyespor Deplasmanlı Amatör Süper ligi namağlup tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Ligde oynadığı 22 karşılaşmada 18 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Alaplı Belediyepor topladığı 58 puanla en yakın rakibi Gelikspor'a 4 puan fark attı. Rakip kaleleri 69 kez havalandıran Alaplı Belediyespor, kalesinde ise 15 gol görerek sezonu tamamladı.

PLAY-AUT MAÇINI BEKLİYORLAR

Alaplı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Devrek Belediyespor ile oynayacağı play-aut maçına hazırlanıyor. Tüm konsantresini bu maça yönelten sarı-lacivertli ekip özlem duyduğu Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele edecek.

MATEMATİKSEL OLARAK EREĞLİ'NİN ŞANSI VAR

BAL 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren ancak talipsiz sonuçlar alarak şampiyonluğunu mucizelere bırakan Ereğli Belediyespor'un şampiyon olması halinde ise Alaplı Belediyespor direkt olarak BAL'a çıkacak, baraj maçı oynamasına gerek kalmayacak. Devrek Belediyespor da gelecek sezon BAL'da devam edecek.

BARAJ MAÇI 15 NİSAN'DA DÜŞÜNÜLÜYOR
Ereğli Belediyespor'un şampiyon olamaması halinde ise Devrek Belediyespor ile Alaplı Belediyespor arasında play-aut maçı oynanacak. Zonguldak Futbol İl Temsilciliği bu maçı 15 Nisan 2018 tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynatmayı planlıyor. Son kararı TFF verecek. Gerek Devrek Belediyespor gerekse Alaplı Belediyespor için sezonun final maçı niteliğinde geçecek maç öncesinde camiaları da büyük heyecan bastı.

Editör: Pusula Gazetesi