TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da lig ikincisi Tuzlaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacak. Kırmızı-lacivertli ekibin taraftar gruplarından Genç Zonguldaklılar takımlarını iç ve dış sahada yalnız bırakmazken, takımın başarısında ve başarısız döneminde her zaman yanında olup destek verdiler.

Özellikle hiçbir deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan Genç Zonguldaklılar zaman zaman kendilerine destek veren Ak Parti teşkilatlarını bugün ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler. Ak Parti İl başkanı Zeki Tosun'un partide olmamasına rağmen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ı ziyaret eden Genç Zonguldaklılar Tribün liderlerinden Gökhan Çüteli ve Taner Arslantürk, kendilerine verdikleri destekten dolayı Hamdi Uçar ve Mustafa Çağlayan'a teşekkür plaketi takdim etti.

TUZLASPOR MAÇINA DAVET ETTİLER
Genç Zonguldaklılar Tribün Liderleri Gökhan Çüteli ve Taner Arslantürk, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile bir süre bohbet ettikten sonra Cumartesi günü oynanacak olan Zonguldakspor-Tuzlaspor maçına davet ettiler.

TAYFUN DEMİR'İ DE ZİYARET ETTİLER

Genç Zonguldaklılar ayrıca GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir'i de ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdiler, Tuzlaspor maçında davet ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi