Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ali Özdemir Zonguldak'ta geldi. Özdemir ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasına gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Hakan Yüksel ile bir araya geldi.

Zonguldak'ta gerçekleştirilen etkinlikler ve yatırımlar hakkında Yüksel'den bilgi alan Özdemir bir süre sohbetin ardından Zonguldak'ta çeşitli branşlarda faaliyet gösteren antrenörlerle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Hakan Yüksel'in yanı sıra Şube müdürleri de hazır bulundu. Antrenörlerin sorun ve sıkıntılarını görüşen Özdemir Türk gençliğinin gelecekte iyi birer birey olmalarının yanı sıra çeşitli spor branşlarında eğitilerek topluma yararlı bireyler haline getirilmesinin yanı sıra Milli sporcular çıkarılması yönünde çalışmaların artırılmasını istedi.

Özdemir daha sonra Kilimli'ye giderek incelemelerde bulundu, İsmail Hakkı Güngör Spor Salonu'nda antrenörlerle bir araya gelerek sohbet etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ali Özdemir yeni yapımı tamamlanan Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası'nda da incelemelerde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi