Ak Partili İl Genel Meclisi Üyesi Rahmi Albuz, TBMM'de dün Milletvekili Özcan Ulupınar tarafından yumrukladığı yönündeki haberleri yalanladı.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, bankayı dolandırmak, evrakta sahtecilik yapmak gibi bir çok suçtan yargılanan ve 100 yılı aşkın hapsi istenen Yasin Hamzaçebi'nin CEO'su olduğu Gündem Gazetesi'nde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın İl Genel Meclisi Üyesi Rahmi Albuz'u yumrukladığı iddia edilmişti.

Rahmi Albuz, TBMM'de ki ziyarette Milletvekili Ulupınar'a Zonguldak ve Gökçebey sorunlarını aktardıklarını, seslerin yükselmiş olabileceğini ancak herhangi bir üzerine yürüme ya da yumruklaşmanın olmadığını açıkladı.

İl Genel Meclisi Toplantısına katılan Rahmi Albuz, yaşanan olayı şöyle anlattı:

"Milletvekilimiz Özcan Bey'le Gökçebey ve Zonguldak'a yapılması beklenen iş ve işlemlerle ilgili görüşmeler yaptık. Görüşmeleri yaparken bulunduğumuz konum itibariyle Gökçebey ve Zonguldak'ın haklarını savunduk. Habere konu alan olayların hiç biri yaşanmamıştır. Ses yükselmesi olmuş olabilir ancak tamamen iş ve işlemlerle ilgili. Kişilerle ve kurumlarla işimiz olmadı. Gazeteye basılan resim de çok eski bir resimdir. Kesinlikle darp ya da üstüne yürüme asla olmadı. Burada yapılmak istenen birileri birilerini karalamak için ya da AK Parti Teşkilatı içinde bir kırıklık bir çatlak yaratmak için yapılan bir haberdir. Vekilimizle aynı toplantıdan sonra birlikte yemek yedik. Gayet memnun bir şekilde meclisten ayrıldık. Bu haberi tekzip ediyorum. Hiç hoş bir haber değil."

Editör: Pusula Gazetesi