Özellikle son birkaç yıldır ikinci el satışlarından yaşanan agresif düşüşler ve sıfır araçlar da yaşanan satış düşüşleri sonrasında markalar ve firmalar önlem olarak uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşullarında uzun vadeli kredi vermeyi taahhüt ediyor. Aynı zamanda ikinci el araç kredisi şartları da esnetilmiş durumda. Otoshops finans hizmetleri ile ikinci el araçlar için kredi olanağı esnek şartlar ile mümkün durumda.

Bankalar taşıt kredisi sağlarken bazı şartları yerine getirmenizi istemektedir. En basit olarak ise aracın 5 yaşından küçük olmasını istemeleridir. Onun dışında birkaç şartları daha bulunmaktadır. Fakat Otoshops, araç sahibi olmak isteyen kişiler için sloganını "İster 2 yaşında isterseniz de 12 yaşında araç almak isteyin, başvurunuzu yapın ve onaylanmasını bekleyin." şeklinde bir slogan belirlenmiş durumda.

Otoshops Nedir?

Otoshops finans desteği konusunda ülkemizde hizmet veren ALJ Finans, ikinci el araç sahibi olmak isteyen kişiler için kredi desteği sağlamaktadır. İkinci el araç piyasasına farklılık getirerek kişileri araç sahibi yapmak isten bu kuruluş kredi desteği sağlayarak bu sırada da uygun şartlarıyla kullanıcıları zorlamamaktadır. Yani araç sahibi olmak isteyen kişiler için önemli bir destek sağlamaktadır.

Otoshops Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Otoshops kredi başvurusunda bulunmak için öncelikle 0216 643 0 444 numaralı telefondan başvuruda bulunabilirsiniz. Telefon başvurusu dışında ise yetkili satıcı noktalarını ziyaret ederek krediler hakkında bilgi alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası vererek başvurunuzu gerçekleştirmek. Bu işlem ortalama olarak 20 ile 30 dakika arasında sonuçlanmaktadır.

Eğer yaptığınız başvuru olumlu sonuçlandıysa ihtiyacınıza uygun krediyi seçtikten sonra dilediğiniz ödeme planını oluşturabilirsiniz. Sonrasında ise seçtiğiniz aracı satın alabilir ve prosedürü tamamlayabilirsiniz. İşlemlerin tamamlanmasının ardından aracınızı alabilir ve yola çıkabilirsiniz.

Eğer sizlerde Otoshops Kredi seçeneğinden faydalanmak istiyorsanız ALJ Finans müşteri temsilcileriyle irtibata geçebileceğiniz gibi yetkili servisleri de kullanarak bu krediye sahip olabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi