U-13liginde Zonguldak şampiyonu olan Sarayspor 11-14 Haziran tarihleri arasında Çankırı'da gerçekleştirilen U-13 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarında Zonguldak'ı temsil etti. Bir diğer temsilcimiz Kozlu Taşkömürüspor ile Düzce'de oynadığı 2 maçta 1 beraberlik, 1 yenilgi alarak elenmişti.

SARAYSPOR İLK İKİ MAÇINI KAZANARAK FİNALE KALMIŞTI

Temsilcimiz Sarayspor şampiyonada ilk maçında Ankara Başkentgücüspor'u 2-0, ikinci maçında ise Bartınspor'u 3-0 yenerek finale kalmıştı. Gol yemeden finale çıkan Sarayspor'da Bartınspor karşısında finale giden golleri Halil, Bahutan ve Ahmet atmıştı.

FİNALDE OSMANLISPOR'A İKİNCİ YARI TESLİM OLDUK

Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile finalde karşılaşan temsilcimiz Sarayspor rakibi ile 11.00'da karşılaştı. Güçlü rakibi Osmanlıspor karşısında ilk yarı üstün futbol oynamayan temsilcimiz Sarayspor devreyi 0-0 tamamladı. İkinci yarıda yediği şanssız gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrılan Sarayspor şampiyonluğu kaçırdı.

"ÇOCUKLARIMI TEBRİK EDİYORUM"

Sarayspor antrenörü Turan Altuntaş "Çankırı'da düzenlenen U-13 Türkiye şampiyonası birinci kademe maçlarında oynadığımız ilk iki maçı rahat kazandık. Finaldeki rakibimiz Osmanspor güçlü bir ekipti. Ancak sporcularım zaman zaman daha üstün oynadılar. Sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Şampiyonluk nasip değilmiş, Çocuklarımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi