Zonguldak eski İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak'ta görev yaptığı süre içinde otoriter kişiliğinin yanı sıra babacan tavırları ile tüm Zonguldak'ın taktirini toplamış, ciddi ve disiplinli bir emniyet müdürü profili çizdi.

Görev süresi içinde Zonguldaspor'a verdiği desteğin yanı sıra Zonguldakspor taraftarlarının da babasıydı. Taraftarlarla iç içe maçları izlemeyi seven, tribündeki amigo ve taraftarlarla diyaloğu üst düzeyle olan Osman Ak, bakışları ile bile taraftara mesaj verip, Zonguldakspor'un maçlarının sorunsuz, olaysız ve özellikle küfürsüz bitmesini sağlıyordu. Bu olumlu düzen şimdiki İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile devam ediyor. Zonguldakspor taraftarı Osman Ak'ı hiç üzmedi, giderken tüm Zonguldak gözyaşı döktü.

BURSA TARAFTARI OSMAN AK'I MAHÇUP ETTİ

Zonguldak'tan Adana İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, ardından Bursa İl Emniyet Müdürü olan Osman Ak, geçtiğimiz hafta Bursa'da oynanan Bursaspor-Beşiktaş maçını protokolden değil de taraftarların arasından izledi. Tribünlerde Bursaspor atkısını boynuna takarak örnek bir davranış sergileyen Osman Ak Müdür'ün bu jestine taraftar yanıt veremedi. Beşiktaş maçında Osman Ak'da bulunduğu tribünlerden gelen küfürler nedeniyle PFDK tarafından Osman Ak'ın da taraftarla izlediği bloğa 2 maç men cezası verildi.

Tribün Haber sitesi'nde yapılan haberde "Bursaspor-Beşiktaş maçında Osman Ak'ın da bulunduğu bloktaki taraftarlara çirkin tezahürat gereçesiyle 2 maç ceza verildi. Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak da böylece 2 maç ceza almış oldu" şeklinde esprili haber yapıldığı gözlendi.

Editör: Pusula Gazetesi