Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor yeni sezona yoğun bir tempo ile hazırlanıyor. Sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle gücüne güç katan yeşil-beyazlı ekip sezonu şampiyon bitirmenin planlarını yapıyor.

ORGANİZE ÇALIŞIYORLAR

Kozlu Belediyespor antrenör Turan Altıntaş, yardımcıları Basri Kocabaşoğlu ve Tolga Kalyoncu nezaretinde takımın sezona daha iyi ve daha güçlü girebilmesi için organize çalışıyor. Saha çalışmalarının yanı sıra fitness çalışan futbolcuların adale gruplarını güçlendiren teknik heyet sezon boyunca dirençli ve mücadeleci bir takım yaratmaya çalışıyor. İdman programlarını büyük bir titizlik ve organize ile hazırlayan teknik heyet 90 dakika koşan basan, rakibi karşısında direnç gösteren bir ekip oluşturuyor.

TEKNİK HEYETİN HEDEFİ "ESERİNİZLE GURUR DUYUN" DEDİRTMEK
Kozlu Belediyespor Teknik heyeti başta Turan Altıntaş, Basri Kocabaşoğlu ve Tolga Kalyoncu takımı sezon sonunda şampiyon yaparak taraftara "Eserinizle gurur duyun" tezehuratları yaptırmak istiyor.

KOZLU'YU GÜÇLÜ RAKİPLER BEKLİYOR

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor'u ligde güçlü rakipler bekliyor. İşte Kozlu Belediyespor'un ligdeki rakipleri: Gelikspor, Alaplı Belediyespor, İstasyon Gemicilerspor, Ereğli Yenimahallespor, Perşembe Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor, Çaycumaspor, Çates Işıkspor, Kozlu İhsaniyespor, Muslu Belediyespor, Ereğli Akınspor, Üzülmezspor, Gülüç Belediyespor.

NECAT ULUDÜZ'DEN KOZLU BELEDİYESPOR'A JEST
Öte yandan yıllarca futbolun içinde yöneticilik ve Zonguldak Belediyespor Kulüp Başkanlığı da yapan Ora Cafa Sahibi Necat Uludüz Kozlu Belediyespor kafilesine kahvaltı vererek jest yaptı.