Köylülerden büyük ilgi gören Vatan Partisi milletvekili adayları Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek için oy isteğinde bulundular.

Emekli Maden işçisi Şerafettin Kiren şu açıklamaları yaptı; "Zonguldak herşeyi dışarıdan aldığı için çok pahalı bir kent.Çaycuma,bakacakkadı,devrek bölgeleri tarımsal alana uygun. Buralara yatırım yapılarak boş arazileri üretime katarak. Hem halkımızın alım gücünü yükseltmiş oluruz hemde işsizliği üreterek sonlandırmış oluruz. Hayvanlıcıkta desteklenecek .Eti Norveç ten Danimarka'dan ithal etmek saçmalık.Arkadaşlar Türkiyenin milli kaynaklarını satarak sıcak para bulma dönemi bitti.Şimdi kayaya tosladılar. Borç dilenmeye son. Sadece Doğu Perinçek ve Vatan Partisinin çözümü var .Üretelim çarşılarımıza bereket gelsin. İşsizliği de üretek sonlandıracak. Bize güvenin Doğu Perinçek'e güvenin .Oylarınızı Doğu Perinçek'e ve Vatan Partisine verin."


Savaş Oruç ise şu konuşmayı yaptı ; "Sizlere Türkiyenin sorunlarını çözen partinin genç adayı olarak selamlıyorum. Sizlere Avrupa meydanlarında Emperyalistleri mat edip soykırım yalanını yerle bir eden Doğu Perinçek'in selamını getirdim. 15 Temmuzda Amerikancı feto darbesinde dik duran daha akşam 21:00 saatlerinde bunu fetocu darbe olduğu görüp bu darbenin bastırılmasında öncü tavır gösteren Doğu Perinçek , Hükümet olmadan Türkiyenin Bir çok sorunu çözmüştür. Ordumuza, vatanseverlerimize ve Vatan Partisi'ne kurulan Ergekon Balyoz tertipini çökertti. Ordumuza ve Türkiyenin vatanseverlerine kurulan tertip olduğunu görüp milletimizi mücadeleye çağırmıştır. Ordumuzu özgürleştirmiştir. Şimdi ordumuz,mehmetciğimiz Pkk'yi ezmekte. Bunla gurur duyuyoruz. Rusya,Suriye,İran,Çin yönetimiyle dostluk köprüleri oluşturmuştur.Batının (ABD-israil ) kapısında Bölünmek istenen Vatanımızı;asya kapısını açarak Türkiyenin geleceğinin kapısını açmıştır. Emek mücadelesininde hep en ön safta olmuştur. Zonguldak Madenleri özelleştirme tehtidi altındayken emekçilerimizle omuz omuza olmuştur. Sizlerin artık, kendi partinizi, vatan partsini ikdatara taşıma zamanı geldi. İşsizliği üreterek sonlandıracağız. Dağın altındaki 1,5 milyar ton kömürü çıkaracak parti, Üreten Türkiye Üreten Zonguldak diyen,Özelleştirme değil Kamulaştırma diyen çözümü olan programı olan Doğu Perinçek ve Vatan Partisidir.
Pişman olmayacaksınız.
Oyunuzu Bizlere verin.

Editör: Pusula Gazetesi