Zonguldakspor Taraftar gruplarından Ultras Elmas bir sosyal etkinliğe daha imza atarak Ontemmuz Mahallesi'nde halka açık iftar yemeği verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve partililer, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetimi, Teknik Direktör Şenol Demir, Takım Kaptanı Mert Caymaz, Ereğli, Genç Zonguldaklılar Taraftar grubu tribün liderleri, Devrek Çaycumalı Elmaslar'ın yanı sıra Ontemmuz Mahalle Muhtarı Şevket Can, Ontemmuz halkı ve Zonguldakspor'a gönül veren taraftar grupları katıldı.

Geçtiğimiz sezon Kapuz Plajı'nda da iftar yemeği veren Ultras Elmas bir çok sosyal etkinliğe imza atarak sadece taraftar grubu olmadıklarını, kentin sosyal olaylarında da etkili olarak örnek bir taraftar grubu olduklarını gösteriyorlar. Bir çok okulda öğrencilere yönelik kırtasiye ve ayakkabının yanı sıra desteğe muhtaç ailelere yardım eline uzatan Ultras Elmas Taraftar grubunun Ontemmuz Mahallesi'nde düzenlemiş olduğu iftar programı da büyük ses getirdi.

METİN KARADUMAN ULTRAS ELMAS'I KUTLADI

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Ultras Elmas Taraftar grubu ve Genç Zonguldaklılar taraftar grubu ile geçtiğimiz günlerde iftar programında bir araya geldiklerini ve çok güzel bir atmosfer yaşadıklarını söyledi. Karaduman Ultras Elmas taraftar grubunun düzenlemiş olduğu iftar yemeğine olan katılımın çok yüksek olduğunu belirterek çok anlamlı bir iftar yaşadıklarını belirterek Ultras Elmas'ı kutladı.

EBRU UZUN "ÇOK MUTLU OLDUM"

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun Ultras Elmas taraftar grubunun daveti üzerine iftar programına katılırken taraftarlarla ve Ontemmuz halkıyla sohbet etme fırsatı buldu. Uzun taraftarların böylesine bir program düzenlemesinin çok az görüldüğünü ve çok mutlu olduğunu söyleyerek Ultras Elmas'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

SÜLEYMAN CANER GURURLANDI
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Ultras Elmas Taraftar grubunun Ontemmuz Mahahllesi'nde düzenlediği iftar programına yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Demir ve Kaptan Mert Caymaz ile birlikte katılarak iftar programını onurlandırdı. Başkan Caner Zonguldakspor'un ve taraftarının ne kadar büyük olduğunun bu programda bir kez daha görüldüğünü belirterek gurur duyduğunu söyledi.

ULTRAS ELMAS'TAN TEŞEKKKÜR

Zonguldakspor'un büyük destekçilerinden olan Ultras Elmas taraftar grubu tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu iftar programına katılan herkese teşekkür eterek şöyle konuştu: "İfatarımıza gelen tüm halkımız, tüm ilçelerimiz, Genç Zonguldak, Karasevda taraftar gruplarımız, AKP Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduma, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Kulüp Başkanımız Süleyman Caner , yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Demir, kaptan Mert Caymaz, basın mensuplarına, şanlı taraftarımıza, Hanımeli Yemek Sahibi Cevat Laçin'e ve Ontemmuz mahallesi sakinlerine Ultras Elmas adına sonsuz teşekkürler"

MEŞALE VE HAVAİ FİŞEK ŞOV

Ultras Elmas taraftar grubunun Ontemmuz Mahallesi'nde düzenlemiş olduğu iftar programında yaklaşık bin kişi bir araya gelirken taraftar grupları ve vatandaşlar aynı ortamda çok güzel ve anlamlı bir akşam geçirdiler. Ultras Elmas taraftar grubu iftar yemeğinin ardından meşale şov yaparak geceyi daha da renklendirdiler. Havai fişek gösterileri ile gece daha da renkli hale geldi.

SEMAZEN GÖSTERİSİ MEST ETTİ
Ultras Elmas Meşale ve havai fişek gösterilerinin ardından iftar programına katılanlara büyük bir sürpriz gerçekleştirerek Semazen gösterisi sundu. Konuklar büyük bir keyifle semazen gösterisi izledi.

HANIMELİ'NDEN BÜYÜK JEST

Ultras Elmas Taraftar grubunun kurucusu Cevat Laçin yapılan sosyal etkinliklerde tribün liderleri ile birlikte omuz omuza vererek yaptıkları sosyal etkinliklerle ses getirmeye devam ediyor. Ontemmuz Mahallesi'nde verilen İftar yemeğinin tüm masraflarını üstlenen ve sahibi olduğu Hanımeli Yemek fabrikasının lezzetli yemeklerini davetlilere sunan Cevat Laçin eşi ve çocukları ile böylesine bir etkinliğe destek olmanın da huzurunu ve mutluluğunu yaşadığı gözlendi.

Editör: Pusula Gazetesi