TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edenZonguldakspor 15 Nisan Pazar günü deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı-lacivertli renklere gönül veren, takımlarını yıllardır iç ve dış sahada yalnız bırakmayan, hedefi olsun yada olması takımlarını sürekli destekleyen taraftar gruplarından Ultras Elmas Niğde Belediyespor maçı için yine yollara düştü. Zonguldakspor rakibine 4-0 yenildi, onlar 90 dakika boyunca yine desteklerini esirgemeyip futbolcuları bağrına bastı.

ULTRAS ELMAS SOSYAL ETKİNLİKLERLE ÖN PLANDA
Ultras Elmas taraftar grubu bilindiği gibi daha çok sosyal etkinliklerle ön plana çıkan, yaptıkları güzel işlerle adından söz ettiren, bunları da gönülden gelerek yapan bir grup. Yaklaşık 3-4 hafta önce Ankara deplasmanında Bugsaş ile oynanacak maç öncesinde yolda ıssız bir yerde ölmek üzereyken buldukları köpeği araçlarına alarak Ankara'ya götürmüşler, köpeği bir hayvansevere teslim ederek hayatını kurtarmışlardı.

KAHRAMANLARI ZİYARET ETTİLER

Ultras Elmas bu kez Niğde Belediyespor deplasmanında 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilere karşı direnen ve Ankara Gölbaşı'nda şehit olan P.Asb.Kd.Bçvş Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret ettiler. Ultras Elmas tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı, Bora Amasralı ve taraftarlar vatanın bölünmez bütünlüğü için canını veren P.Asb.Kd.Bçvş Ömer Halisdemir'in mezarı başında dua ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi