Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da Zonguldakspor için kritik bir maç daha oynanacak. Temsilcimiz kırmızı-lacivertli ekip Çorum FK ile Cumartesi günü 13.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynayacağı maçın tüm hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Zonguldakspor maçın son idmanını Fener Sahası'nda yaptığı teknik-taktik idmanla tamamlarken, Teknik Sorumlu Barış Şeref futbolcuların rakibin artı ve eksileri hakkında bilgi verdi.

"LİGHT OYNARSAN OLMAZ"

Teknik Sorumlu Barış Şeref iyi mücadele ile rakibi çözeceklerini belirterek şunları söyledi: "Çorum FK iyi ve dinamik bir takım. Ama yenilmeyecek takım değil. Biz doğruyu oynarsak bizim çocuklar birebir oyunlarda baskıyı hissettirirsek ilk 15 dakikada işi çok rahat çözeriz. Ama light bir oyun oynarsan, adama 5 metre uzak oynarsan olmaz. İyi mücadele ve iyi oyunla Çorum'u yeneceğiz"

"ÖNCE CAN, SONRA CANAN"

Takıma en az 3-4 oyuncu gerektiğini ifade eden Barış Şeref ilk olarak kendi futbolcularının paralarının ödenmesinin şart olduğunu söyledi. Şeref, ''Transfer tabiki isterim. Ancak ilk önce kendi oyuncularımıza para vermek lazım. Oynayan oyuncumuzun parası dururken gelen oyuncu para alırsa takım içindeki bütün dengeyi bozarsın. Her şey maddiyat ama en az 4 transfer istiyoruz. İçerdekileri korumamız lazım. Gidecek olanlar illaki olacak problem değil" ifadeleri kullandı. Barış Şeref bu söylemi ile "Önce can sonra canan" mesajı verdi.

PUAN OLARAK BİZDEN İYİLER

Temsilcimiz Zonguldakspor oynadığı 15 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet alarak 14 puanla 13. sırada yeralırken, rakip Çorum FK ise ligde oynadığı 12 karşılaşmadan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak 15 puanla 11'nci sırada kendine yer buldu.