Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı programına; Genel Merkezden MHP MYK Üyesi Murat Kotra, İl Başkanı Varol Demirköse ve Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Karadeniz katıldı.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse "31 Mart yerel seçimlerinin Zonguldak'ımıza hayırlar getirmesini diliyoruz. Murat Kotra da var yanımızda. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

KOTRA: "GENEL BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA ZONGULDAK'TAYIZ"

Zonguldak, Edirne ve Tekirdağ illerinden sorumlu Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra "Genel Başkanımızın talimatıyla Türkiye'nin her bölgesine görevlendirildik dün itibariyle Zonguldak'tayım. Başkan adayımızın da yanındayız. İnşallah Zonguldak Belediyesi'ni de MHP belediyeciliğiyle tanıştıracağız" dedi.

AYAN: "PROJELERİMİZ ESASTIR, GERÇEKTİR"

Seçim çalışmalarını seviyeli bir şekilde, seviyenin altına düşmeden yürütmeye çalıştıklarını belirten Ayan, şunları söyledi;

"Dün AK Parti belediye başkan adayı Ömer Selim Alan, bir proje anıtım programı yaptı. Kendilerine hayırlı olsun. Fakat oradaki bir cümlesi bizi üzdü. 'Biz burada hayal üretmiyoruz, hayal satmıyoruz' gibi bir ifade kullandı. Bu sözü bize söylenmiş bir laftır. Çünkü şu ana kadar projelerini açıklayan parti bir tek biziz. Bu söz bize geldi. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Seçildiğimiz takdirde bahsetmiş olduğum 67 proje 5 yıl içinde bitecek. Biz bu projelerin bitirilme kararı genel Merkezimiz ile birlikte aldık. Geçmişe baktığınızda hayal satanlar belli, yapılan söylemler hepinizin arşivinde. Arkadaşlarımıza şu uyarıyı yapmak istiyorum. Kendilerine hedef koyan, hedefleri doğrultusunda ilerlemeye çalışsınlar. Biz bunu yapıyoruz. Kamuoyu önünde her gittikleri yerde hayal gibi, hayal satmak gibi söylemlerden ve bizi eleştirmekten vazgeçsinler. Kendi işlerini anlatsınlar. Biz yoldayız. Projelerimiz esastır, gerçektir."

AYAN: "GÜRKAN GÜLAY'IN YOLU AÇIK OLSUN"

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan'a, 2014 yılında MHP'den belediye başkan adayı olan ancak önümüzdeki seçimlerde CHP'nin belediye meclis üyesi olan Gürkan Gülay soruldu.

Ayan, Gülay'ın MHP'ye oy kaybettirip kaybettirmeyeceği yönündeki soruya yanıt vermek istemeyerek "Hayırlı uğurlu olsun kendisine yolu açık olsun" dedi.

İl Başkanı Varol Demirköse ise "Diğer partilerin göstermiş olduğu adaylarla ilgili biz yorum yapmıyoruz. Biz bugüne kadar ne yaptık, ne yapacağız onun değerlendirmesini yapıyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi