Zonguldakspor'un orta saha oyuncusu Hasan Küçcük takımını TFF'ye şikayet etti. 2017-2018 futbol sezonu öncesinde İnegölspor'dan Zonguldakspor'a transfer olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Küçcük alacaklarına karşılık kırmızı-lacivertli ekibe avukatı kanalıyla resmi yazıyla Zonguldakspor'u şikayet ederek işlem başlattı.

Zonguldakspor forması altında 29 maça çıkan, 1 gol atıp 2 bin 324 dakika forma giyen Hasan Küçcük'ün bu tutumu Zonguldakspor camiasında üzüntüyle karşılandı.

TÜM FUTBOLCULARIN ALACAĞI VAR

Zonguldakspor'da özellikle son 4-5 sezondur maddi manevi sıkıntılar yaşanıyor. Her sezon bitiminde futbolcuların alacakları kalıyor. Ancak yönetim gece düzenleyip, iş adamlarından rica minnet Vali ve Emniyet Müdürleri vasıtasıyla bu paraları toparlayıp mutlaka futbolcuların alın teri olan alacaklarını ödüyordu. Bu sezon da yine futbolcuların alacakları kaldı. Ancak Vali Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı yönetime destek olmak ve futbolcuların alacaklarının ödenebilmesi için yardım kampanyası düzenlemiş, belediye başkanları, tso başkanları ve iş adamlarını bir araya toplamıştı. Bu paralar da toparlanıp tüm futbolcuların alacakları ödenecek.

HASAN KÜÇCÜK TFF'YE BAŞVURDU

Tüm futbolcuların alacağı olan Zonguldakspor'da diğer futbolcular Başkan Süleyman Caner'in yanı sıra Genel Kaptan Hakan Hürfikir'e olan güvenleri nedeniyle beklemedeler. Futbolcular bu alacaklarını alamadıkları için zor durumda olmalarına rağmen hiçbir hukuki girişimde bulunmadılar. Ancak Hasan Küçcük'ün avukatı kanalıyla TFF'ye alacağına karşılık şikayette bulunması camiayı ve yönetimi derinden üzdü. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hasan'ın diğer futbolcular gibi alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetme hakkı da bulunuyor.