Zonguldakspor'un deplasmanda Fethiyespor'a karşı 3-0 öndeyken 9 dakikada yediği gollerle rakibine 4-3 yenilmesinin yankıları devam ediyor. Başkan Süleyman Caner, Kaptan Mert Caymaz, Teknik Patron Şenol Demir de açıklamalarda bulunmuştu.

OKAN EKEN: "NAMUSLU, ŞEREFLİ MADENCİ RUHLU FORMA GİYİYORUZ"

Fethiyespor maçında 2 gol atan golcü futbolcu Okan Eken de sosyal medyadan camiadan özür diledi. Okan'ın yazdıkları ise tüyler ürpertti. İşte o mesaj:

"Mazereti , açıklaması ve savunması olmayan bir maç oynadık iyi başladık kötü bitti küfür harici diğer eleştiriler kabul edilebilir bunlar zaten futbolun içinde olan şeyler bizler şerefli namuslu madenci ruhlu bir şehrin formasını giyiyoruz o yüzden kimse satılık olaylarına girmesin performans Kişiler tabi ki eleştirilebilir fakat bizim lügatımızda maç satmak diye bir şey söz konusu olamaz buna Allah şahittir !!! Biz anlımızın teriyle oynar , savaşarak kazanır kaybedeceksekte mücadele ederek kaybederiz üzdüğümüz taraftarlarımızdan ve büyük camiamızdan özür dileriz"

SUAT KERÇİN: "SATIŞ OLAYLARI BU KULÜBÜN YANINDAN GEÇEMEZ"

Zonguldakspor'un şampiyonluklarında pay sahibi olan kırmızı-lacivertli ekibin eski takım kaptanı Güzelordusporlu Suat Kerçin de sosyal medyadan açıklamada bulunarak şu duygulara yer verdi:

"Zonguldakspor daki futbolcu kardeşlerimle konuştum,hepsinin morali çok bozuk,büyük bir çöküntü içindeler...iskeleti korunan bu kadro , Zonguldak lı hocalarla , şehrin bütünleşmesiyle 4 yılda çok güzel işler başardı..2 şampiyonluk yaşadı.şimdi bu mağlubiyetle yıkılmaz.eleştirileri kabul ediyorlar zaten, ama satış olayları o şanlı kulübün yanından geçemez. Oradaki futbolcular adam gibi adamdırlar... o yok bu yok demezler , olanla idare eder sahaya çıkarlar... ve formada madencinin, emekçinin şerefi şanı olduğunu çok iyi bilirler ... şeref şan olan yerde kötü para işlemez. Hemen toparlanıp kalan maçlar için kafaları kaldırmak gerekir. Umut her zaman vardır"

Editör: Pusula Gazetesi