Uzun yıllardır İstanbul Bakırköy'de bulunan Dreamer Tattoo Studuo'nun işletmeciliğini yapan Oğuz Doğanay, Realistik dövme sanatında verdiği eserlerle ustalar arasındaki haklı yerini aldı. İnsanların anlatacakları hikayeleri çeşitli yollarla anlattığını söyleyen sanatçı, insanların vücutlarına yaptırdıkları dövme ile bu hikayeyi anlatmayı seçtiğinde kendisine başvurduklarını söyledi.

"Her insanın bir hikayesi vardır ve bunu anlatmak ister. Ben de hikayesini vücuduna yaptırdığı dövmeyle anlatmak isteyenlere yardım ediyorum. Onlar hikayelerini anlatırken ben de hikayeye dahil oluyorum. Her yaptığım dövmede ayrı bir hikaye anlatıyorum" açıklamalarıyla Oğuz Doğanay kendisine bu imkanı veren mesleğini çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Oğuz Doğanay yeni adım attığı takı tasarım sektörüne giriş öyküsünü de "İnsanların hepsi dövme yaptırmaya aynı şekilde yaklaşmıyor. Bazıları korkudan, bazıları sağlık nedeniyle bazıları da dini ve toplumsal baskı nedeniyle dövme yaptırmaktan kaçınıyor. Bu insanlar için ben de takı tasarımları yapmaya başladım. İlk başta aynı hikayeyi vücutlarında taşımak isteyen insanları birleştirmek için düşündüğüm bu uygulama şimdi bir işe dönüştü. Tasarımlarım ülke çapındaki pazaryerlerinde online olarak satışa sunuldu. Yurt dışından da çok talep var. Yakın zamanda global çapta bir pazaryerinde tasarımlarım yer alacak" şeklindeki sözleriyle anlattı.

Ailesinin isteği ile Mimarlık Fakültesinden mezun olan Oğuz Doğanay, kendi hayalinin peşinden giderek, daha başarılı olabileceğini ailesine ve çevresine de ispatlamış oldu. Tasarımları ünlü isimler tarafından çok beğenilen Doğanay, işini ne kadar çok sevdiğini "İşime aşk derecesinde bağlıyım. Bu iş değil benim yaşam biçimim. Öyle ki dövme yaparken nefes aldığımı daha çok hissediyorum adeta. Her gün her yeni dövmede ve tasarımda yeniden hayat buluyorum" dedi.