Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor son olarak Cuma günü saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Fatih Karagümrükspor maçının ardından deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlılarına başladı.

3'ER GÜNLÜK İZİN TAMAMLANDI

Cuma günü oynanan Karagümrük maçının ardından Teknik Patron Şenol Demir tarafından futbolculara verilen 3'er günlük izin tamamlanırken Bucaspor maçının ilk idmanı bugün 15.30'da gerçekleşti. Ligde iddiası kalmayan kırmızı-lacivertli ekipte antrenman ısınma hareketleriyle başladı, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

4 CEZALI FUTBOLU İDMANA KATILMADI

Karagümrük maçında gördükleri kartlarla Bucaspor maçında cezalı oldukları için oynayamayacak olan futbolculardan Okan Eken, Onur Eriş, Okan Duran, Sefa Aksoy Teknik Direktör Şenol Demir'den ek izin alarak antrenmana katılmadıkları gözlendi. 4 cezalı futbolcunun izinli olmaları nedeniyle idmana katılmaması futbolcular arasında "Ödül gibi ceza" esprilerinin yapılmasına neden oldu.

TAKIMIN YÜKÜNÜ ÇEKTİLER

Cezalı olan futbolcular Okan Eken, Onur Eriş'in yanısıra Sefa Aksoy ve özellikle devre arasında takıma transfer olduktan sonra defansın toparlanmasını sağlayan Okan Duran da büyük katkı sağlayarak takımın yükünü çektiler. Verilen ek izinde ise cezalı oldukları haftada biraz daha dinlenmeleri sağlanmış oldu.

Editör: Pusula Gazetesi