Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Beycuma Futbol Sahası'nın geçtiğimiz ay içinde sentetik zemin ve tesis ihalesi gerçekleştirilmişti. İhalenin ardından çalışmalar başladı ve kısa sürede zemine sentetik çim yerleştirildi, futbolcu ve hakem soyunma odaları kapsayan tesis binası da tamamlanmak üzere. Son rütuşların yapıldığı Beycuma Futbol Sahası kısa sürede hazır hale gelecek.

Bugüne kadar hiçbir resmi futbol karşılaşması oynanmayan Beycuma Beldesi'nde sahanın tamamlanması ile birlikte bu sezon ilk kez resmi maç oynanacak. Müsabakalarını Fener Sahası'nda oynayan Beycuma Cezaevispor bundan sonraki maçlarını saha ve seyircisi önünde oynama şansı bulacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel saha çalışmalarını yerinde inceledi.

GÖKÇEBEY'DE DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ayrıca Gökçebey'de yapımına başlanacak olan Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Sentetik Futbol Sahası için zemin etüd çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hakan Yüksel, "Gökçebey ilçemizde, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak olan Spor salonu, Gençlik Merkezi ve Sentetik Futbol Sahası için yapılan zemin etüdü çalışmaları hakkında bilgi aldık"