Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Mayıs ayı 1'inci Birleşim Toplantısı Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında yapıldı.

Mecliste bulunan bir gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi. İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, KÖYDES'ten 38 milyon 338 bin TL ödenek geldiğini mecliste bilgi olarak sundu.

Toplantı sonunda konuşan Demirtaş, elinden geldiğince. Meclis toplantılarına katılacağını belirterek, "Elimizden geldiğince birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma içerisinde hep beraber bu işi götüreceğiz. Özel İdare bir bütündür. Başımızda valimiz, İl Genel Meclisimiz. Zaman zaman sert usul kullanılacaktır, anlaşmazlık olacaktır. Bu konuları en iyi şekilde yürütüp, şehrimizi ilerletmek için buradayız. Neyi paylaşamıyoruz? Babamızın mirasını paylaşamıyoruz. Devletin vermiş olduğu imkanları en iyi hizmet götürmek için uğraşıyoruz. Siz olmayınca Özel İdare olmaz, Özel İdare olmayınca sizler olmazsınız. Birlik ve beraberlik için yürüteceğiz. Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum" dedi.

Meclis bir sonraki toplantı tarihinin 3 Mayıs Cuma günü olması kararıyla sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi