Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban, şehit yakınları ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevlerinde kalan yaşlılar için "Anneler Günü" dolayısıya kahvaltı etkinliği düzenledi.

Orduevi'nde dün düzenlenen etkinlikte; Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'in eşi Nebahat Özer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi'nin eşi Hatice Selvi, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın eşi Özlem Karakaya, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nun eşi Fatma Madenoğlu, Devrek Kaymakamı Yakup Güney'in eşi Serap Güney, Çaycuma Kaymakamı Serken Keçeli'nin eşi Fatmagül Keçeli ve Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan'ın eşi Şerife Özarslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gülüzar Yılmaz ile Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi sorumluları da hazır bulundu.

Etkinliğe, Kaymakamların eşleri, ilçelerinde bulunan şehit yakınları ile beraber; Ereğli Huzurevi'nden 10, Çaycuma Huzurevi'nden 8, Merkez Huzurevi'nden 4 kişi; ayrıca Merkez, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde ikamet eden 70 kişilik şehit annesi, şehit eşi ve şehit kardeşi katıldı.

Etkinlik kapsamında İl Müftülüğü'nde görev yapan kadın vaiz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.

Neriman Kaban tarafından şehit annelerine, eşlerine ve huzurevi yaşlılarına çiçek takdim edilirken, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ın eşi Şükran Yorulmaz tarafından da Neriman Kaban'a tüm şehit anneleri ve eşleri adına çiçek takdim edildi.

Etkinlikten memnun kalan yaşlılar ve şehit yakınları, Neriman Kaban'a teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi