2016-2017 futbol sezonunda Deplasmanlı Amatör Süper Ligi 52 puanla şampiyon olarak göğüsleyen Devrek Belediyespor'da nefesler tutuldu, tarihinin en büyük başarısına endekslendi. 22 Nisan Cumartesi günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Bölgesel Amatör Ligde bu sezon Zonguldak'ı temsil eden, ancak kötü bir sezon geçiren Kozlu Belediyespor ile baraj maçı oynayacak olan Devrek Belediyespor'da heyecan dorukta.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR DA SABIRSIZ

Devrek Belediyespor'u yoğun ve stresli geçen sezonun ardından şampiyon yapan futbolcular ve antrenör Serkan Bankoğlu, ilk olarak Yönetim kurulunun ardından camianın yüzünü güldürmek için sabırsızlanıyor. Yorucu geçen sezonu hedeflerine ulaşmış olarak tamamlamayı isteyen Teknik Heyet ve futbolcuları da heyecan ve stres bastı.

KÜÇÜMSEMEK YOK, KONSANTRE ÜST DÜZEYDE
Kozlu Belediyespor'u ligde tutmayı başaran 16 futbolcunun birden takımdan ayrılması Devrek Belediyespor açısından büyük bir fırsat olarak görülse de U-19 ligini Zonguldak şampiyonu olarak tamamlayan Kozlu Belediyesporlu gençler de Devrek Belediyespor için ciddi bir rakip olacak. Antrenör Serkan Bankoğlu idmanlarda her fırsatta futbolcularının dikkatini çekerek rakibi küçümsememeleri gerektiğini belirterek baraj maçına en iyi şekilde konsantre olmalarını istedi.

RAKİBE SAYGI

Devrek Belediyespor'u şampiyon yaparak tarihinin en önemli başarısını elde etmek için baraj maçını bekleyen Antrenör Serkan Bankoğlu kesinlikle rakibe saygılı olacaklarını, her iki camianın da büyük camialar olduğunu söyledi. Futbolda hataya yer olmadığını belirten Bankoğlu, Kozlu'yu yenerek Devrek Belediyespor camiasına Bölgesel Amatör Lig heyecanını yaşatacağız" dedi.

ÇINAR OTELDE KAMPTALAR, DEDEMAN'A GEÇECEKLER

Çınar Otel'de dün kampa giren Devrek Belediyespor Cuma sabahı Çınar Otel'deki kampı tamamlayıp Dedeman Otel'de maç öncesi tekrar kampa girecek. Kırmızı-beyazlı ekip maç günü Dedeman'dan Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'na hareket etmeyi planlıyor.

TARAFTAR AKINI BEKLENİYOR
Devrek Belediyespor'un tarihinin en önemli maçı olan Kozlu Belediyespor maçı öncesinde taraftarlar da yaptıkları organizasyonlarla yaklaşık 2-3 bin taraftar topluluğu ile takımlarını Kozlu Belediyespor karşısında desteklemeyi planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi