TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor, Kahramanmaraş ve Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynadığı maçlardan puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarının son maçını sahasında Nazilli Belediyespor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla başlayan Zonguldakspor, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcular Nazilli belediyespor'u yenerek ilk yarıyı 25 puanla tamamlayacaklarını, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa yenilgilerini telafi edecekleri sözünü verdiler.

OKAN EKEN AYRI ÇALIŞTI
Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Okan Eken hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Okan masör İsmail'in yaptığı tedavinin ardından düz koşu ile günü tamamladı.

22 PUANLA 10.SIRADAYIZ

Zonguldakspor son iki maçını kaybetmesine rağmen sıralamadaki yeri değişmedi. Kırmızı-lacivertli ekip 22 puanla yine 10.sıradaki yerini koruyor. Zonguldakspor ilk yarıda oynadığı 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi alırken, bu maçlarda rakip kaleleri 14 kez havalandırdı, kalesinde ise 18 gol gördü.

ÇİFT KALE MAÇTA HIRSLI GÖRÜNDÜLER
Zonguldaksporlu futbolcular Teknik direktör Şenol Demir nezaretinde gerçekleştirilen idmanda yarı sahada çift kale maç yaptılar. Oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlenen futbolcular Nazilli maçı öncesinde umut verdiler. Kaleci Sinan'ın sakatlığı nedeniyle katılmadığı idmanda Mustafa ve Cantuğ yaptıkları kurtarışlarla teknik heyetten alkış aldılar.

Editör: Pusula Gazetesi