Gizem Atay'ın sahibi olduğu kuaförün açılışına; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, İlçe Müftülüğü Murakıbı Cemalettin Torun ile çok sayıda bayan kuaförü katıldı.

Çaycuma'da atıl halinde bulunan binaların hızla faaliyet geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Kantarcı; " Her geçen gün yeni işyerlerinin hayata geçmesi, Çaycuma'nın ekonomisinin ileriye gittiğinin bir göstergesidir. Yeni Belediye hizmet binamızın bulunduğu bu caddede en güzel caddelerden biri olmaya aday. Bu meydana güzel bir anıt yapmayı düşünüyoruz. Belediye binamızda inşallah önümüzdeki yaz hizmete girecek. Kuaför salonunun hayırlı uğurlu olması dileği ile bol kazançlar diliyorum"şeklinde konuştu.

Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir ise ekonomide kadının ayak seslerinin her zaman önemli olduğunu ifade ederek şunları söyledi; "Giderek gelişen bu cadde de birde erkek kuaförünün eksik kaldığını düşünüyorum. Bu caddenin önemi önümüzdeki yıllarda daha da artacaktır. Gizem kardeşimize bol kazançlar diliyorum"diye konuştu.

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Açılış kurdelesini Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, işyeri sahibi Gizem Atay ve ilçenin en köklü bayan kuaförlerinden Şahin Torlakoğlu ile keserek salonu gezdi.

Açılış pastasının kesilmesinin adından İlçe Müftülüğü Murakıbı Cemalettin Torun tarafından açılış duası gerçekleştirildi.

Editör: Pusula Gazetesi