Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda "Model Uçak Rehber Öğretmen" kursu düzenlendi. Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve THK Çaycuma Şubesi ortaklığında geçekleştirilen kursun kapanış etkinliği, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Yazıcı, THK Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner, THK Çaycuma Şubesi Saymanı ve Model Uçak Eğitmeni Ceyhun Kumbas, THK Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Eğitmeni Oktay Ünlü, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Harun Karakavuz ve kursiyer öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlikte Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli Eğitmen Oktay Ünlü'ye teşekkür belgesi takdim etti.

Kursa katılan 20 öğrencinin aldıkları eğitimlerden sonra rehber öğretmen statüsü kazandıklarını belirten THK Çaycuma Şubesi Başkanı Şükrü Güner, çeşitli eğitim kurumlarında kurs açmaya devam edeceklerini söyledi.

Başarılı olan kursiyerlerin 'Model Uçak Rehber Öğretmen Sertifikası' almaya hak kazandığı kurs, 20 kursiyerin kırlangıç model uçakların tamamlanması ve uçakların gökyüzü ile buluşmasıyla sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi