Samsunspor kafilesi ile 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zonguldaklı futbolcu Muzaffer Badalıoğlu, ölümünün 30. yılında Asri mezarlıkta bulunan kabri başında anıldı.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programına Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selim Alan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, BKM Mütürü Abdullah Bakır, Zonguldakspor alt yapı futbolcuları, Muzaffer Badalıoğlu 'nun ailesi, eski futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı. Törende Kuranı Kerim okunması ve dua edilmesi ardından ziyaretçiler mezara karanfil bıraktı.

HAKAN YÜKSEL KONUŞMA YAPTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel yaptığı konuşmasında "Zonguldak'ın yetiştirdiği değerli isim olan Muzaffer Badalıoğlu'na bir kez daha rahmetle anıyorum. Ailesine baş sağlığı diliyorum.Önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kapsamlı bir anma programı düzenlemeyi düşünüyoruz. Bir kez daha Allahtan rahmet diliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi