Birinci Amatör Küme play-off final maçında Üzülmezspor ile Çatalağzı Demirspor karşılaştı. Final maçının ilk karşılaşmasını Üzülmezspor deplasmanda 2-0 kazanarak rövanş için büyük avantaj sağlamıştı. Fener Sahası'nda 13.00'da başlayan rövanş maçının ilk yarısını Üzülmezspor 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya büyük avantajla çıkan Üzülmespor'un temkinli oynadığı gözlendi. Ancak Çatalağzı Demirspor özellikle 60'ncı dakikadan sonra Üzülmezspor karşısında büyük bir baskı kurdu ve net gol pozisyonlarını değerlendiremedi.
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Çatalağzı Demirspor'un maçı uzatmalara götürebilmesi için 3 gol bulması gerekiyordu. 75'nci dakikada skoru 1-1 yapan Çatalağzı Demirspor ardından 86'ncı dakikada 2-1 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Çatalağzı Demirspor penaltı kazandı. Bu pozisyonda Üzülmezsporlu futbolcu kırmızı kart gördü ve Üzülmezspor 10 kişi kaldı. Çatalağzı Demirspor penaltıyı gole çevirerek skoru 3-1 yaparak büyük bir mucizeye imza attı. Maçın mormal süresi 3-1 tamamlandı.
İlk maçı Üzülmezspor 2-0 kazanmıştı. İki maçın skoru 1-3 olduğu için karşılaşma uzatmalara gitti.
UZATMALARDA ÜZÜLMEZ 10 KİŞİ İLE COŞTU
15'er dakikalık 2 devre oynanırken Üzülmezspor 10 kişi mücadele ettiği uzatma dakikalarında 2 gol bularak skoru 3-3'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 tamamlandı ve bu skorla Üzülmezspor Amatör Süper Lige çıkma başarısı gösterdi.