TFF 2. Lig'de mücadele eden Zonguldakspor'da yıllarca futbolcu olarak hizmet ettikten sonra teknik adam olarak da hem Şenol Demir'in hem de Cahit Terzi'nin yardımcılığını yaparak kırmızı-lacivertli ekibe hizmet eden başarılı teknik adam Mustafa Göktaş şimdi futbolcu yetiştirmek istiyor.

GENÇLERİ TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRACAK

Zonguldaspor yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Serkan Afacan'ın kendi ekibini getirmesiyle nedeniyle Zonguldaspor ile yolları ayrılan 39 yaşındaki Mustafa Göktaş kendi bünyesinde yaz futbolu açmaya karar verdi.

Bundan sonra mesaisini gençlere harcamayı planlayan Göktaş oluşturacağı bir ekiple yaz futbol okulu açacak. Daha önce de Zonguldakspor'un altyapısında U-14 yaş grubunu çalıştıran Göktaş, yetiştireceği genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmayı planlıyor.

TAYLAN VAROL, TERZİ'İN EKİBİNDE OLACAK

Zonguldakspor'da yıllarca forma giyen ve son olarak Teknik Direktör Cahit Terzi'nin yardımcılığını yapan Taylan Varol'un ise Cahit Terzi ile birlikte çalışacağı öğrenildi. Teknik Direktör Cahit Terzi de kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

Editör: Pusula Gazetesi