2020-2021 futbol sezonuna Zonguldakspor Teknik Direktörü olarak başlayan, ardından Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Mustafa Dalcı Süper Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla damga vurdu. Son 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik, 1 yenilgi alan Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Mustafa Dalcı spor kamuoyunda da taktirle karşlanıyor.

SPOR KRİTİK'E KATILDI, MÜJDEYİ VERDİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Gaziantep FK ile oynayacağı maç için takımı ile birlikte Gaziantep'ten Spor Kritik programına telefonla bağlandı. Dalcı, devre arası transfer döneminde Zonguldakspor'da 4-5 futbolcu vermek istediğini belirterek büyük heyecan yarattı.

İşte Mustafa Dalcı'nın transferle ilgili açıklamaları: "Ankaragücü Kulüp menejeri ve sportif direktörümüzle az önce oturup toplantı yaptık. Sezon başında kulübümüzün çeşitli liglerde 17-18 tane kiralık oyuncularımız var. Bu futbolcular hakkında rapor istedim. Bu futbolculardan 4-5 tanesini Zonguldakspor'a vermek istediğimi kendileriyle paylaştım. Bu konuyu yönetim kurulu ile paylaşacağım. Bu futbolcuları Zonguldakspor'a kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Bu futbolcular da Zonguldakspor'a çok büyük katkı sağlayacaklardır. Bu konuyu Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile de paylaştık. Zonguldakspor için elimden ne geliyorsa yapacağım. Ben Zonguldak'ı ve Zonguldakspor'u gerçekten çok seviyorum.

Zonguldakspor'a yardımcı olmak benim boynumun borcu. Ben herşeyi yürekten söylüyorum. Zonguldakspor'un bende ayrı bir yeri var. Geçirdiğim kısa sürede olsa çok mutluydum. Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. En kısa zamanda Zonguldak'a gelmeyi düşünüyorum, herkese selam saygılar sunuyorum" dedi.