Yaklaşık 1,5 yıl önce Pusula TV'de yayınlanan Spor Kritik Programında gündeme gelen Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın Zonguldaspor'a tesis yapılması projesi hayata geçiyor.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'ın, Üzülmez Sahası'nı tekrar kazanma çabasının yanı sıra Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in de girişimleri sonucunda bir önceki Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç'ın da destek verdiği proje sonunda hayata geçiyor.
Üzülmez Gönül Alaşır Sahası'nın Zonguldakspor'a tesis yapılması konusunda bir önceki Vali Ali Kaban'da talimat vermiş ve gerekli işlemlerin başlamasını istemişti. Üzülmez Gönül ALışır Sahası'nın tamamen Zonguldakspor'a geçmesi için küçük işlemler kaldı.

TFF'DEN TESİS ONAYI GELDİ

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner bugün verdiği müjdeye göre Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın Zonguldakspor'a tesis yapımı konusunda gerekli onay geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Tesis yapımı için maddi destek olacak.

İLK KAZMA EN KISA SÜREDE VURULACAK
Başkan Süleyman Caner tesis konusunda TFF'ye bütçenin daha da fazla artırılması için gerekli girişimler yapılacağını ve hem idman sahası, hem de futbolcuların kalabileceği sosyal tesislerin yapımı için çalışmaların biran önce başlayacağını söyledi. Başkan Caner Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın Zonguldakspor'a tesis yapımı aşamasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Bütçe ve proje çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi