2018-2019 futbol sezonuna şampiyonluk umutları ile girecek olan Zonguldakspor'da yönetim bu sezon işi sıkı tutuyor. Teknik Direktör Cahit Terzi ile yeniden anlaşmaya varan Zonguldakspor yönetimi eski futbolcularını tekrar geri alıyor.

OKAN EKEN RESMEN ZONGULDAKSPOR'DA
Geçtiğimiz sezon devre arasında Keçiörengücü'ne transfer olan Okan Eken bugün Ankara'da Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile buluşup 250 bin lira karşılığında Keçiörengücü'nden bonservisi aldı. Okan'ın parasını yatıran Hakan Hürfikir, Okan'ı resmen Zonguldaksporlu yaptı.

ONUR ERİŞ SÖZLEŞME UZATIYOR

Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen 300 bin lira karşığında serbest kalma maddesi olan Onur Eriş ile de anlaşan Hakan Hürfikir Onur Eriş ile sözleşme yenileyecek. Onur da Zonguldakspor'da kaldı.

TURAN YILMAZ VE SİNAN ÖREN PRENSİPTE ANLAŞTI
Zonguldakspor'un sevdiği futbolcular arasında olan ve Yeni Orduspor'da geçtiğimiz sezonu geçiren Turan Yılmaz ile prensipte anlaşıldığı öğrenilirken, Turan'ın bonservisi elinde bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor forması ile başarılı maçlar çıkaran başarılı eldiven Sinan Ören önceki gün geldiği Zonguldak'ta Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile transfer görüşmesi yaparak prensipte anlaştı. Sinan Ören'in sözleşmesi bitmişti.

ERDİNÇ DE GERİ DÖNÜYOR

İki sezon önce Zonguldakspor froması giyen ve geçtiğimiz sezon Pendikspor'a transfer olan 28 yaşında ki stoper oyuncusu Erdinç Pekgöz, Pendikspor ile sözleşmesini fesh etti. Kırmızı-lacivertli yönetimi ile görüşen 28 yaşında ki tecrübeli orta saha oyuncusu Erdinç Pekgöz'ün bugün Zonguldak'a gelerek yönetimle son kez görüşüp tekrar Zonguldakspor'a dönmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi