Filyos Çapari Restaurantta gerçekleştirilen yemeğe; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Kaymakam Serkan Keçeli, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş, Filyos Jandarma Karakol personeli, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen tüm muhtarların gününü kutlayarak yemeğe katılan protokol mensuplarına teşekkür etti.

KEÇELİ; "MUHTARLARIMIZ ÖZVERİ İLE GÖREV YAPIYOR"

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli özellikle köy muhtarlarının özveri ile görev yaptığını ifade ederek; "Ülkenin en ücra köşesinde hizmet getirme çabası içinde olan devletimizin en uzak noktalarına kadar devleti temsil eden ve başkasının derdi ile dertlenebilen, değerli muhtarlarımızın gününü kutluyorum. İnsan kendinden sorumludur. Ama muhtarsanız köyünüzden, mahallenizden sorumlusunuz. Köyünüz de aç ve susuz vatandaş varsa bunu sorumlusu başta sizler olmak üzere bizler ve hepimiz iz. Bazıları muhtarlığı makam gibi kabul eder. Ancak ben eline kürek almış, el arabası almış, gerektiğinde tamir etme çabası içinde olan, millet ailesi ile birlikte vakit geçirirken bayram günü arife gecesi, köyünün sorununu çözmeye çalışan muhtarlarımızı da gördüm Allah emek harcayan milletine, köyüne, mahallesine faydalı olan muhtarlarımızdan razı olsun diyorum. Vefat eden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet, hayattaki muhtarlarımızı da aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum. Allah hepinize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin"diye konuştu.

ÇOLAKOĞLU; 'MUHTARLAR BİZİM GÖREMEDİĞİMİZ SORUNLARI GÖRÜYOR'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycumalı muhtarlarla devamlı istişare içinde olup sıkıntıları paylaştıkları ifade ederek; " Sizler bizim göremediğimiz sorunları görüyorsunuz. Bizlere iletiyorsunuz. Aslında zorluğu sizler çekiyorsunuz. İmkanları zorlayarak hem Kaymakamımız, bizler ve Belediye Başkanlarımız elimizden gayreti gösteriyoruz. Tabi ki yetişemediğimiz, noksan kaldığımız konular oluyor. Ama niyetimiz sizlere hizmet etme yolunda. 'Halka hizmet, hakka hizmet' mantığı ile bütün devletin kurumları şu anda çalışıyor. Elimizdeki imkanları zorlayarak yol, kanalizasyon, su olarak hizmeti sizlere sunacağız. Çaycuma'da birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edelim"şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi