Zonguldak Valiliği, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Voleybol İl Temsilciliğinin organize ettiği 2019-2020 Voleybol sezonu Valilik ve GSİM Muhtarlar Voleybol Turnuvası kuraları çekildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Fabrikası'nda gerçekleştirilen kura çekimine Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, Voleybol İl Temsilcisi Salih Zeki İlhan ve turnuvanın koordinatörü Yaşar Dalgıç ve muhtarlar katıldı.

A ve B grubu olmak üzere iki grup halinde oynanacak olan Muhtarlar Voleybol Turnuvası'nda A grubunda 6, B grubunda ise 5 takım yer alıyor. Müsabakalar 25 Eylül Çarşamba günü Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak 3 karşılaşma ile başlayacak.

GRUPLAR ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

A GRUBU: Bahçelievler Muhtarlığı, Yayla Muhtarlığı, Terakki Muhtarlığı, Çınartepe Muhtarlığı, Çaydamar Muhtarlığı, Yeşil Mahalle Muhtarlığı

B GRUBU: Mithatpaşa Muhtarlığı, Meşrutiyet Muhtarlığı, Dilaver Muhtarlığı, İncivez Muhtarlığı, Baştarla Muhtarlığı.

KOORDİNATÖR YAŞAR DALGIÇ MAHALLELERİ DAVET ETTİ

Zonguldak Voleyboluna büyük destek veren ve turnuvanın koordinatörlüğünü de üstlenen Yaşar Dalgıç geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve bu yıl geleneksel hale getirilen Muhtarlar Voleybol Turnuvasının büyük çekişmeye sahne olacağını söyledi. 11 mahallenin katılacağı turnuvaya tüm mahalle sakinlerini davet edenDalgıç turnuvanın şölen havası içinde geçeceğini, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. (Haber: Ender Yüksel)

İLK HAFTA MAÇLARI

25 EYLÜL ÇARŞAMBA

19.00 Bahçelievler-Çınartepe

20.00 Yayla-Terakki

21.00 Çaydamar-Yeşil Mahalle

26 EYLÜL PERŞEMBE
19.00 Mithatpaşa-İncivez

20.00 Meşrutiyet-Dilaver

Editör: Pusula Gazetesi