25 Mart 2009 tarihinde geçirdiği helikopter kazası sonrasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için dün akşam Kdz Ereğli Hatip Camii'nde akşam namazını müteakip yasin-i şerif okutuldu. Yazıcıoğlu başta olmak üzere tüm şehitler dualarla anıldı.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, MÜSİAD Kdz. Ereğli Başkanı İbrahim Sezer'in yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı etkinlikte kuran-ı kerim tilaveti ve duaların ardından katılımcılara aş dağıtıldı.
BBP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik: "Merhum Şehit Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle anıyoruz. O büyük bir dava adamıydı. Hiçbir zaman devletine ve milletine küsmedi. Bize yol gösterdi. Çığır açtı. Bizlerde onun yolundan yürüme gayreti içerisindeyiz. Başta Şehit liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere, Çanakkale'den Afrin'e, Bedir'den Fırat Kalkanı'na vatan için, din için, bayrak için hiç tereddüt etmeden canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi

Editör: Pusula Gazetesi