Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü Derneği (ZMK) Başkanı Suat Ölmez ve Dernek üyeleri, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a ziyarette bulundu.

ZMK Başkanı Suat Ölmez, rahmetli Belediye Başkanı Ertan Şahin'in geçen yıl 22-23-24 Temmuz'da Kozlu Değirmenağzı Plajı'nda yapmak istediği, fakat 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle iptal olan "1'inci Uluslararası Zonguldak Motosiklet Festivali"nin yapılması için hem fikir alışverişi yapmak, hem de "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Başkan Ölmez, "Öncelikle Ertan Şahin Başkanımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Geçtiğimiz yıl çok iyi tanıtımı yapılan 1'inci Uluslararası Zonguldak Motosiklet Festivali'nin hain darbe girişiminden dolayı iptal olmasına üzüldük, fakat bu sene festivalimizi izninizle yapmak için görüşmeye geldik. Bizi makamınıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Festivalimizin tanıtımını geçen yıl birçok şehirde ve ülkede yaptık, fakat iptal oldu. Hem Ertan Başkanımızın ismini yaşatmak, hem de Zonguldak'ımızı tanıtmak için bu festivali izninizle yeniden yapmak istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ise, bu yarım kalan etkinliğin yapılması için elinden gelen çabayı yapacağına söz verdi.

Editör: Pusula Gazetesi