Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor Pazar günü deplasmanda Kaynaşlı ile karşılaşacak. İlk hafta Ereğli sahasında Hendekspor ile berabere kalırken, Kaynaşlı da Çilimli ile berabere kalmıştı.

EREĞLİ BELEDİYE MORALSİZ

Ereğli Belediyespor Perşeşme günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Süper Lig ekibi Antalyaspor karşısında ortaya çok iyi futbol koymasına rağmen sahadan 3-2 yenik ayrılarak büyük üzüntü yaşadı. Maçta Koray Gencerler tarafından 2 penaltısı es geçiren Ereğli Belediyespor Pazar günü deplasmana moralsiz gidecek.

ZAFER ŞAHİN'DEN UYARI GELDİ
Ereğli Belediyespor antrenörü Zafer Şahin deplasmanda oynayacakları Kaynaşlı maçı öncesinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştirerek artık lige dönmeleri gerektiğini, Antalya maçının ve Ziraat Türkiye Kupası'nın geride kaldığını söyledi. Ligde başarılı olarak Ereğli halkına şampiyonluk armağan etmeleri gerektiğinin altını çizen Zafer Şahin Kaynaşlı maçında konsantre eksikliği istemediğini her fırsatta dile getiriyor.

Kaynaşlı ile Ereğli Belediyespor arasında oynanacak maçı Mustafa Gökhan Keskin yönetecek. Karşılaşma Pazar günü 15.00'da Kaynaşlı İlçe Stadı'nda oynanacak.

AFDK SAVUNMA İSTEDİ

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Ereğli Belediyespor'dan Hendekspor müsabakasında çıkan saha olayları ve ayrıca çirkin, kötü tezahüratta bulunulması nedeni ile savunma istedi.

BAYANLARIN FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ
Kadınlar 1. Lig 2018-2019 sezonu fikstürü çekildi. Ereğli belediyespor Bayan Futbol sezonun ilk maçında 20 ya da 21 Ekim günü sahasında Amed Sportif Faaliyetleri konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi