Devrek'de öğrencilerin lunapark coşkusu. Ultras Devrek,Devrek ve Gökçebey Gençlik Merkezleri tarafından çocuklara erken karne sürprizi yapıldı. Etkinliğe Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, Devrek Ultras grubu katıldı.

"Minik Yüzler Gülen Gözler" projesiyle Devrek Özbağı İlkokulu ile Yazıcık İlkokulu, Gökçebey Pazarlıoğlu İlkokulu, Dağdemirciler İlkokulu, Yeşilköy İlkokulu ve Bakiler İlkokulu'ndan oluşan 300 öğrencilik grup, Devrek ilçesindeki lunaparkta eğlence dolu vakit geçirdi. İki ilçeden altı köy okulunun katılımıyla gerçekleştirilen projede,Gençlik Merkezleri ve taraftar grubu tarafından yapılan bu sürpriz çocukların yüzlerinden okundu. Çocuklar gün boyunca lunaparkın tadını çıkarıp doyasıya eğlendiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, çocuklar için bu tür etkinlikleri çok değerli ve anlamlı olduğunu belirterek "Minik yüzler, güler gözler" projesinin çocukları mutlu ettiğini söyledi. Bu etkinlikle emeği geçen Devrek Ultras'ın yanı sıra Devrek ve Gökçebey Gençlik Merkezleri'ni kutluyorum. Yaklaşık 300 çocuğumuz hayatlarının en güzel günlerinden birisini yaşadı. Böyle özel günlerde çocuklarımızın mutluluğu bizler için önemli. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi